Hoppa till sidans innehåll

Information om träningen samt årsmöte

03 MAJ 2021 08:33
Inomhusträningarna i luftpistol avslutas en vecka i förtid p.ga. nya restriktioner från kommunen. Påminner om årsmöte 9 maj i Mörrum.
  • Skapad: 03 MAJ 2021 08:33

Hej på er alla!

Smittskyddsläkaren i Region Blekinge beslutade torsdagen den 29 april att förlänga och ytterligare skärpa de regionala råd som tidigare införts. Detta gäller från och med måndagen den 3 maj och i första hand fram till och med söndagen den 16 maj, men kan komma att förlängas. Om inga nya beslut kommuniceras från oss så förlängs de och gäller även efter den 16 maj.

Detta innebär kortfattat att Karlshamns kommun stänger alla inomhusanläggningar för all träning/övning, oavsett ålder, i enlighet med de skärpta regionala råden.Således tvingas vi avsluta luftpistolsäsongen redan nu. Vi hoppas kunna starta igång "som vanligt" i september igen.

För er ungdomar som har "åldern inne" kommer vi att arrangera utomhusskytte (krut). Ni kommer få ett separat mail om detta.

Påminner om att alla medlemmar kallas till vårt årsmöte, som kommer hållas utomhus söndagen den 9 maj kl 14.00 i Mörrum (Hur ni hittar dit finns i bilaga). Här kommer vi vara väl utspridda och "coronasäkrat".

Hoppas ni alla håller er friska och så syns vi.

Kallelse årsmöte 2021.pdf

Mvh
Styrelsen
Karlshamns UPSK

Skribent: Mattias Nilsson
E-post: This is a mailto link

Karlshamns UPSK:s samarbetspartners:

 

City Network

  sparbankenikarlshamn

   STARKA

 karlshamn energi

   

enduologo21

 uniper

 

swish

 

 

Postadress:
Karlshamns UPK - Skyttesport
c/o Ingmar Åkesson, Prästslättsvägen 12
37440 Karlshamn

Kontakt:
Tel: 045410868
E-post: info@karlshamnsupsk....

Se all info